Laurențiu Duța a ajuns la Camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, după ce s-a rănit înghițind din greșeală o bucată contondentă dintr-o furculiță.

Tacâmul din plastic s-a rupt în timp ce cântărețul membru al trupei 3Sud Est lua masa la hotel. Accidental, artistul a înghițit bucăți din furculiță care, din nefericire, au ajuns în esofag.

Din cauza faptului că la spitalul piteștean nu exista personal specializat pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Duță a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeași noapte. A fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare.

Laurențiu Duță atrage atenția celor care folosesc tacâmurile de plastic: ”Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră. Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Le mulțumesc celor ce ce au venit în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația”, a declarat artistul.

WhatsApp chat