Lăsând urșii, traficul și alte griji deoparte… Ne-am întors pe tărâmul eleganței prin intermediul evenimentului “Balul Palatului”.

Evenimentul s-a desfășurat sub imperiul muzicii de calitate asigurată de catre Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, dirijată de către maestrul Pablo Boggiano.

Muzica este suportul perfect pentru dans, ori în acest sens au performat reprezentații Clubului Sportiv “Dance Art” sub conducerea coregrafilor Katalin şi Marton Janos Somodi, dar și balerini ai corpului de balet al Operei Naţionale Române Cluj-Napoca.

Seara a fost pigmentată și cu momente lirice asigurate de către soprana Nathalie Peńa Comas, din Republica Dominicană şi tenorul Franz Gürtelschmied, din Austria, pregătiţi la Viena de unul dintre cei mai căutaţi profesori de canto din lume, Irina Gavrilovici, instruiţi la Academia Sighişoara.

În cadrul manifestării, organizatorii Balului Palatului au donat Filarmonicii de Stat din Târgu Mureş patru partituri tipărite în Germania, conţinând compoziţii ale lui Ludwig van Beethoven, Hector Berlioz şi Wolfgang Amadeus Mozart.

În ultima parte toţi participanţii au fost invitaţi pe ringul de dans, în acordurile Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat din Târgu Mureş, sub bagheta maestrului Pablo Boggiano.

WhatsApp chat