News

Bon Jovi revine la București în 2019

By 29 octombrie 2018 No Comments

La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, cele la prețuri promoționale fiind disponibile în stoc limitat.

Trupa Bon Jovi va sosi la București în formula: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, și coproducătorul John Shanks. Toți s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru formație.

Acest nou turneu – “This House Is Not For Sale“, ce va ajunge în 2019 și la București, pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a adus trupei Bon Jovi un palmares impresionant de peste 130 de milioane de albume vândute. Turneul va demara la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Formația este pregătită cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: “You Give Love a Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” și “Livin ‘On a Prayer”.

WhatsApp chat